0708-750 879 info@golvbiten.se

Golvläggning

Jag lägger in mattor i både stora och små lokaler i hela stor Stockholm. Är ni intresserade av att få mattan inlagd av en proffsig golvläggare är det bara att följa instruktionerna nedan.

Förfrågan/intresseanmälan
Skicka följande information till micke@golvbiten.se:

  • Namn, företag, adress samt telefonnummer.
  • Vilket rum och vilken typ av golv som ligger idag.
  • Ungefärliga mått.
  • Vilken typ av nytt golv ni tänkt er.
  • När ni önskar få jobbet utfört.
  • Vi hjälper självklart till med rekommendationer, så att ni får rätt typ av golv till lokalen/rummet.
Efter att e-posten är läst hörs vi av och bokar in en tid för att titta på vad som behövs göras med undergolv, mäta upp ytan samt titta på färgprover. Alternativt om ni tagit måtten själva på längd samt bredd i rummet och information om vad det är för undergolv samt bifogar bilder kan jag lämna kostnadsförlag direkt.

Offert via e-post
Någon dag senare får ni via e-post en detaljerad offert på material, arbete och transporter. Då vet ni vad arbetet kommer att kosta innan vi sätter igång.

Orderbekräftelse och beställning
När ni skriftligen via e-post godkänt offerten kommer en order och materialet beställs från leverantören.

Genomförande
Leverantören bekräftar ett leveransdatum. Vi kan då boka in en dag när arbetet ska utföras. Då ska lokalen/rummet vara tömt och någorlunda dammsuget.

Fakturering
När arbetet är utfört kommer en faktura som ska betalas inom angiven tid. På arbeten där materialet kostar mer än 15 000:- tillämpas förskottsbetalning på materialet, arbetet faktureras som vanligt efter att jobbet är utfört och ni är nöjda med resultatet.