0708-750 879 info@golvbiten.se

Din Mattläggare i Stockholm!

Vi installerar och underhåller alla typer av mjuka mattor.

Installerar, rengör och säljer mattor

 • Heltäckningsmattor
 • Avpassade mattor
 • Trappmattor
 • Textilmattor
 • Sisalmattor
 • Ullmattor
 • Textilplattor
 • Linoleum
 • LVT (Luxury Vinyl Tiles)
 • Plastmattor
 • Djuprengöring textila kontorsmattor

Alltid kostnadsfri offert på mattläggning i Stockholm

Kontakta oss för kostnadsfri offert. Vi offererar alltid ett fast pris och aldrig några tillkommande kostnader utan att kund är medveten om det. Vi kommer ut och mäter på plats och visar mattprover.Efter godkänd offert beställs mattan och när vi har den på plats bokar vi in tid för montering. Fakturering sker efter att abetet är utfört.

sigill?org=5590295589&language=swe&product=lsa&fontcolor=b

Kontakta oss nu för att få en offert!

8 + 2 =

golvbranschen 1 e1474981403683
Golvbiten i Stockholm AB
5.0
Baserat på 6 recensioner
powered by Google
Simon KjellstrandSimon Kjellstrand
13:49 24 Jul 23
Fantastiskt duktiga med utomordentlig känsla för service och kvalitet. Kändes tryggt från första kontakten och resultatet blev precis som vi ville.
Stefan PerssonStefan Persson
16:03 21 Feb 23
Vi blev väldigt nöjda och glada över resultatet av läggningen av ny matta i vår hall. Mycket smidigt och proffsigt .
Evelina ÖgrenEvelina Ögren
12:24 13 Feb 23
Kan verkligen rekommendera Golvbiten:- Otroligt fint resultat!- Väldigt smidig kommunikation.- Blev klart snabbare än väntat.
Kristian SvenssonKristian Svensson
15:10 20 Dec 22
Bra service
Heléne F SandströmHeléne F Sandström
08:06 08 Oct 20
Vi är mycket nöjda med Golvbiten. Proffsiga, lyhörda och flexibla i sin lösning så att det passade oss. Mycket bra!(Har tyvärr ingen bild att lägga upp på det snygga resultatet - golvet är täckt med papp eftersom vi även jobbar med spackling och målning av väggar...)
js_loader
sak stor
Micke Mattläggare

Golvläggare Stockholm

Jag Mikael Kolam är golvläggare sedan 1996 och har drivit Golvbiten i Stockholm sedan 2002 med enbart nöjda kunder. Som golvläggare är det viktigt för mig att alltid lämna ett resultat jag själv är nöjd med. Heltäckningsmattor, linoleum och plastmattor är det jag installerar mest av.

pom carpet can help reduce energy costs header

Spara energi med nya mattor

Här kan ni läsa om hur ni kan spara energi på att installera en heltäckningsmatta. Förr i tiden hängde man även upp trasmattor på väggarna för att hålla kvar värmen bättre.

wp image 478538274jpg

Heltäckningsmatta Stockholm

Vi installerar och säljer heltäckningsmattor i Stockholm. Vi installerar mest med limning men även filt och list eller tejpning utför vi. Vi rekommenderar alltid en filt under mattan som ökar livslängden, isolerar både ljud och värme men framförallt ökar komforten.

20221024 151328 1 scaled

Sisalmatta Stockholm

Vi installerar och säljer sislamattor i Stockholm. Vi installerar mest med limning men även filt och list men sialmattor rekommenderar jag att inte tejpa då det är ett levande material och tejpen orkar inte stå emot rörelserna i sisalmattan. Vi rekommenderar alltid en filt under mattan som ökar livslängden, isolerar både ljud och värme men framförallt ökar komforten.

stad

Underhåll era mattor

Här kan ni se vad man kan tänka på och utföra för att mattorna ska hålla längre och därmed få en billigare livslängdskostnad.

Marmoleum real

Linoleummatta Stockholm

Vi installerar och säljer linoleummattor i Stockholm. Vi installerar linoleummattor med fogfri skarvning vilket är bra för miljön men också estetiskt snyggare då skarvarna inte syns lika tydligt. Vi installerar även linoleum med mer traditionell svetsning och har även installerat på riktigt gammaldags vis med löslagd papp på brädgolv även om denna metod inte är för alla då det tar ett tag innan mattan lägger sig ordentligt.

12196

Köp matta online och vi installerar

Vi har även ett samarbete med Kilands mattor som har Jättefina mattor. De har ett stort sortiment, bra priser och snabba leveranser och köper ni en matta genom dem så utför vi självklart gärna installationen i Stockholmsområdet.

9687

Ännu mer samarbeten för att köpa matta online

Här kan ni utöver mattor även beställa trägolv, klinkers och även anda badrumsprodukter. Klickar ni in er här och beställer matta installerar jag givetvis åt er. Men jag installerar endast mattor.

1474

Konstgräs och mycket annat till bra priser

Här kan ni köpa konstgräs till riktigt bra priser men de har även allt möjligt till väldigt bra priser, ofta 40-70% billigare än andra butiker. Några vänner köpte nålfiltsmatta billigare här än vad jag kunde köpa in den för hos grossisterna, dock verkar det vara tilfälliga partier så finns inte alltid tillgängligt.

1361

Min arbetsficklampa

För många år sedan köpte jag min arbetsficklampa Lumonite Compass här och den är helt suverän när jag jobbar i mörkare utrymmen. Många har frågat om den och därför lägger jag upp en länk här var jag köpt den. Batteriet räcker hela dagen och den har så starkt ljus att jag inte kan jobba på starkaste när jag har den med pannband för jag blir bländad, så oftast är det lägsta styrkan jag använder, ljusbilden är bred och tydlig. Är jag ute och joggar kör jag med mellanläget och det lyser upp hela vägen. Nu har de nyare och bättre versioner men min gamla har många år kvar. Även om den kostar en slant så är det en långsiktig investering. De har även många andra typer av ficklampor och extraljus till bilen. Klicka här för att komma till deras butik.