0708-750 879 info@golvbiten.se

MATTLÄGGNING STOCKHOLM

- Vi installerar alla typer av mjuka golv.
Mikael Kolam

Mikael Kolam

CEO

Startade företaget 2002 och har drivit det som enskild firma till 2015 då vi startade aktiebolag. Micke är mattläggare som gått i sin fars fotspår och lagt mattor sedan 1995 då han hjälpte sin far på somrarna. Sedan började han golvläggar utbildning på st:eriks gymnasium (annexet kista) 1996 till 1999. Gick som anställd några år och startade sedan Golvbiten i Stockholm 2002 endast 21 år gammal.

Jag har över 25 års erfarenhet av att lägga alla typer av mjuka golv, små som stora projekt åt företag och privatpersoner i hela Stockholm. Kvalité och noggrannhet är viktiga ledord för mig. Det är jag Mikael Kolam som sköter allt från offert till installation.

När jag installerar en matta lämnar jag aldrig mattläggningen förrens jag känner mig riktigt nöjd själv. När jag installerar textilmattor förespråkar jag verkligen filt under mattan, det kan vara bättre att ta en billigare matta med filt under än en dyr matta utan filt. Filten syns inte men den påverkar känslan i hela rummet. Vi har alltid Softex 6mm på lager och säljer per rulle á 15kvm styck.

Linoleummattor har jag lång erfarenhet av och använder mig av installationsmetoder där jag ritsar in linoleummattorna och fäller ner skarvarna tätt så att det blir en fogfri installation med perfekt resultat.

Som mattläggare föredrar man alltid fasta installationer med lim eller spiklist men man kan även montera löst eller med tejp när man enkelt vill kunna byta ut mattan.

Genom oss kan du köpa de flesta mattor från de stora tillverkarna. Bland annat Forbo Flooring, Tarkett, Golvabia, Kjellbergs, Lano, Idé Flooring, Amtico, Dahl Agenturer, Ogeborg med flera. Fråga oss så tar vi fram prover!

Installation

Önskar du en offert?