0708-750 879 info@golvbiten.se

Installerar Sisalmattor i Stockholm

Jag installerar sisalmattor i hela stor Stockholm i allt från sovrum, hallar till källare och även i offentlig miljö som på kontor och i trappor. Jag säljer även sisalmattor från olika tillverkare och har prisgaranti vilket innebär att jag alltid ger er det lägsta priset som går hitta online. Några av mina favoriter är:

Kjellbergs Sisal och Ullmattor

Golvabia Sisalmattor

Dahlagenturer Sisalmattor

 

 

 

20221024 151328 1 scaled

De olika stilar och färger som finns tillgängliga för sisalmattor

Sisalmattor är ett populärt val för att skapa en naturlig och stilren look i hemmet. Det finns ett brett utbud av olika stilar och färger att välja mellan, så att du kan hitta en matta som passar din personliga stil.

För att skapa en modern look, kan du välja en matta med en neutral färg som beige, grå eller brunt. För att lägga till lite färg, kan du välja en matta med en mönstrad design eller en matta med en färg som matchar din inredning. För att skapa en mer traditionell look, kan du välja en matta med en mörkare färg som svart eller rött.

Du kan också välja mellan olika stilar av sisalmattor. Välj mellan mattor med en lös eller fast väv, mattor med en rund eller rektangulär form, mattor med en mjuk eller hård yta, och mattor med olika typer av mönster.

Oavsett vilken stil och färg du väljer, kommer din sisalmatta att skapa en stilren och naturlig look i ditt hem.

 Ni kan läsa mer om sisalmattor här Sisalmatta.se

Hur man vårdar och rengör sisalmattor?

Sisalmattor är ett populärt val för golvbeläggningar eftersom de är hållbara, slitstarka och lätta att rengöra. För att bibehålla mattans utseende och hålla den fräsch bör den vårdas och rengöras regelbundet. Följande steg bör följas för att säkerställa att mattan är väl underhållen:

Tvätta med en mild tvål. För att ta bort fläckar och smuts från mattan bör man använda en mild tvål och ljummet vatten. För att undvika att skada mattan bör man inte använda några skurmedel eller andra aggressiva rengöringsmedel.

Torka mattan. För att undvika att mattan blir fuktig bör man torka den noggrant med en mjuk trasa efter rengöring.

Låt mattan lufttorka. För att säkerställa att mattan är helt torr bör man låta den lufttorka innan den används igen.

Genom att följa dessa steg kan man säkerställa att sisalmattan hålls fräsch och väl underhållen.

20221024 151625 scaled

Varför är sisalmattor ett bra val för hemmet?

 

Sisalmattor är ett populärt val för hemmet eftersom de är hållbara, slitstarka och lätta att underhålla. De är också mycket sköna att gå på och har en naturlig, rustik känsla. Sisalmattor är lätta att rengöra och kan stå emot höga fötter och möbler. De är också lätta att installera och kan anpassas till olika rum. Sisalmattor är också ett miljövänligt val eftersom de är tillverkade av naturliga material som sisal, jute och bomull. De är också ett prisvärt alternativ som kan hålla i många år. Man kan ha sisalmattor antingen som en lös matta med kantband eller som heltäckande matta i hela rummet.