0708-750 879 info@golvbiten.se

HELTÄCKNINGSMATTA STOCKHOLM

Vi hjälper dig att lägga heltäckningsmattor snyggt och jämnt
Vi lägger din heltäckningsmatta i Stockholm med ett snyggt, jämnt och professionellt resultat. När man lägger mattor är det viktigt att man tänker på luggriktningen och vilket sätt man vill fästa mattan på. Vi rekommenderar alltid att man ska ha filt under mattan då det förlänger mattan livslängd, ökar ljuddämning och komforten rejält. En matta utan filt är som en stol utan stoppning. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med golvläggning av heltäckningsmattor här.

Brett utbud av textilmattor

Vi kommer ut med mattprover och mäter upp kostnadsfritt och har tillgång till ett brett utbud av heltäckningsmattor av olika stil, färger och mönster och hjälper dig gärna att välja om du känner dig osäker på vad som kan passa i ett visst rum. I sovrummet kan det vara skönt med en lite tjockare och mjukare matta medan det i regel är bättre att välja en matta med kort lugg eller nålfilt i ett barnrum för att vara lätt att rengöra eller på kontor där stolar förflyttas.

Heltäckningsmattor är utmärkta om man söker ett golv i en viss färg eller vågar ta ut svängarna lite med mönster. Det finns mycket att välja på och en golvmatta kan verkligen göra skillnad för känslan i ett rum.

De mattor som vi erbjuder håller givetvis mycket hög kvalitet och vi har mattor från en mängd välkända märken. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om utbudet. Att beställa heltäckningsmatta från oss är enkelt. Du väljer helt enkelt den matta som du tycker är snygg så kommer vi ut och mäter, beställer rätt mängd av mattan och lägger sedan in den hemma hos dig.

Varför heltäckningsmatta som golvbeläggning?

Heltäckningsmattor hade ett tag ett lite dåligt rykte. Folk tyckte att de kändes omoderna och opraktiska, men de är en utmärkt golvbeläggning. Framför allt i rum där man vill ha en lite mer mysig och ombonad känsla är det en väldigt god idé att välja en heltäckningsmatta. Det är skönt att sätta fötterna på ett mjukt och varmt golv på morgonen. Heltäckningsmattor hjälper också till att ljudisolera, vilket till exempel kan vara bra i vardagsrummet eller hemmabion där man tittar på film och TV. Det blir mindre eko.

Med en modern dammsugare och moderna mattor blir det heller inte tungstädat. En bra kvalitetsmatta är enkel att dammsuga och vid behov kan man ångtvätta golven. Det går även bra att beställa en professionell djuprengöring av oss om så önskas.

Noga med passformen

Det som en lekman ofta kommer till korta med när det gäller att lägga heltäckningsmatta är passformen. Till skillnad från exempelvis laminat som består av små bitar försöker man här att arbeta med så stora stycken som möjligt för att undvika skarvar så långt det går. Det kräver att man är noga när man mäter upp och anpassar mattbitarna till rummet. Vi vet hur man mäter noggrant och anpassar styckena så att eventuella skarvar hamnar på ställen som knappt syns. Vid behov förseglar vi dem så att golvet ser helt sömlöst ut.

Om man tröttnar på golvet efter några år är det enkelt att avlägsna det. Det går att lägga heltäckningsmattor med dubbelhäftande tejp som ligger stadigt, men som går lätt att dra loss om man skulle vilja byta till ett annat golv senare. Inget krångel med att skrapa och slipa bort limrester.

Kort sagt så är en heltäckningsmatta ett utmärkt alternativ till ditt hem i Stockholm. Kontakta oss idag så berättar vi mer om de olika typer av mattor som finns och kan hjälpa dig att välja ett passande golv till de rum där du behöver lägga nya.

Vill du få mer information om vårt utbud av heltäckningsmattor?