0708-750 879 info@golvbiten.se

Välkommen till Golvbiten i Stockholm AB!

Jag heter Mikael Kolam och är stolt ägare och drivkraften bakom Golvbiten, ett företag specialiserat på mattläggning. Sedan 2002 har jag varit verksam som företagare inom branschen och min passion för mattläggning har bara vuxit med åren. 2015 till 2019 hade jag anställda och mattbutik där vi gjorde större projekt och jag gjorde mest administrativa arbetsuppgifter. Men det kändes inte rätt för mig och jag ville vara ute och installera själv så jag har nu gått tillbaka till grunden med att jobba som enmansföretagare.

Med erfarenhet som mattläggare sedan jag var 14 år då jag gick med min pappa som också är mattläggare är jag väl insatt av detta yrke. Från att lämna noggranna offerter och ge konsultationer till att utföra själva installationerna – jag tar hand om hela processen för att du som kund ska få den bästa servicen och resultatet du förtjänar. Jag har under åren även lärt mig otroligt mycket om olika mattor och tillverkare också vilket gör att jag kan rådgöra för bästa resultat.

Jag brinner för miljö och hållbarhet, och det är något som genomsyrar mitt arbete som ensam företagare. Golvbiten är mitt personliga bidrag till en mer hållbar framtid. Jag kör enbart elbil i mitt dagliga arbete och väljer med omsorg miljövänliga produkter för mina projekt. Jag har även personlig erfarenhet av att renovera giftfritt och miljövänligt, vilket har inspirerat mig att erbjuda samma möjligheter till mina kunder.

Att vara en enmansföretagare ger mig förmånen att kunna ge dig personlig och dedikerad service. Jag tar mig tid att lyssna på dina behov och önskemål och jag försöker att alltid överträffa dina förväntningar. Med mig som din mattläggare kan du vara säker på att du får en direkt och transparent kommunikation från offert till faktura och vidare.

Golvbiten är medlem i Golvbranschen (GBR), vilket innebär att jag håller mig uppdaterad om de senaste teknikerna inom mattläggningsbranschen. Detta möjliggör att jag kan erbjuda dig modern och effektiv lösning, samtidigt som jag håller fast vid mina värderingar om kvalitet och säkerhet. Golvbranschens GolvGaranti ger också dig som kund en extra trygghet.

Din trygghet är av största vikt för mig och jag arbetar noga med att säkerställa att varje projekt blir framgångsrikt. Jag tar stolthet i mitt arbete och strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ tjänst som du kan lita på. Inte en missnöjd kund på över 20 år talar för att jag lyckats med detta.

Så om du behöver rådgivning för ditt golvprojekt eller vill ha hjälp med installation är jag här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig på mail info@golvbiten.se för att diskutera dina idéer och behov för mattläggning.

Jag ser fram emot att vara din pålitliga samarbetspartner för alla dina mattläggningsbehov.

Varmt välkommen till Golvbiten!

Mikael Kolam, Golvbiten