0708-750 879 info@golvbiten.se
Välkommen till Golvbiten i Stockholm AB!

Vi som tillsammans driver Golvbiten heter Therese och Mikael Kolam. År 2002 startade Mikael Golvbiten som enskild firma, sedan år 2015 är vi ett aktiebolag.

Mikael har över 20 års erfarenhet som mattläggare. Han är den som har hand om allt rörande mattläggningen. Allt ifrån att lämna offerter, konsultera till installationen. Mikael besitter stor kunskap och är en väldigt omtyckt och duktig mattläggare, behöver ni hjälp med konsultation hör gärna av er till Mikael. Mejla: micke@golvbiten.se

Therese har hand om underhåll och djuprengöring. Har du några frågor eller önskar boka tid för djuprengöring hör av dig till: tess@golvbiten.se

Vi har stort fokus på miljö och hållbarhet. Vi kör bara elbilar. Hela tiden försöker vi vara uppdaterade och välja produkter som är miljövänliga. Något vi brinner lite extra för då vi själva, privat, har valt att renovera giftfritt och miljövänligt. Har du några funderingar kring val av miljövänliga mattor, tveka inte att fråga oss!

Vi arbetar med hög servicekänsla och är väldigt måna om att du som kund ska känna en stor trygghet med att anlita oss. Vi hänger med och är uppdaterade om vad som händer i golvbranschen då vi bland annat är medlemmar i GBR (Golvbranschen).

Med god kommunikation, noggrannhet och känsla av kvalité hoppas vi att vi får ditt förtroende att anlita oss!

Hälsningar,

Therese & Mikael