0708-750 879 info@golvbiten.se

Din Mattläggare i Stockholm!

Vi installerar och underhåller alla typer av mjuka mattor.
Logotypevit

Få återbetalning!

Genom att rekommendera Golvbiten i Stockholm AB till någon får ni tillsammans 1000 kr rabatt att dela på för varje 10 000 kr som den refererade offerten gäller. Er vän får 500 kr rabatt på sin beställning och ni får 500 kr återbetalt efter utfört arbete.

Rekommenderar ni alltså ett stort arbete på tex 100 000 kr får ni hela 5 000 kr vardera!

För att rekommendera en vän uppger ni bara ert kundnummer hos oss (står på fakturan) till er vän som anger det vid offertförfrågan så får vännen 500 kr avdrag per 10 000kr på offerten. När offerten är godkänd och arbetet utfört kommer vi att göra kredit på det kundnummer som är angett. Har ni inga obetalda fakturor hos oss kommer vi göra en utbetalning till er. Är den som rekommenderar inte tidigare kund hos oss ännu uppger ni personnummer/orgnummer så sparas en kredit tills dess att ni blir kund hos oss.

Color PNG.width 800

Greenely – Miljömärkt, Billig el utan påslag!

Vi har har timpspotpris sedan Mars 2019. Först hade vi Tibber men sedan 2021 så använder vi Greenely som vi köper el av, detta gör att vi köper el med riktig timspot, vilket innebär att vi laddar våra elbilar extremt billigt på natten och säljer från våra solceller dyrt på dagen. Har man solceller eller elbil är det en väldigt bra kombo med timspot. Vi har 2st elbilar och 12 kwp anläggning med solceller. Det bästa med timspot är att man får ett helt annat intresse för sin förbrukning och optimerar den, viktigt att man har en bra app där man kan följa dagens/morgondagens spotpris vilket Tibber/Greenely har.

Använder ni vår referenskod nedan så får vi 1200 kr att dela på! Främsta anledningen till att vi bytte till Greenely var att de har miljömärkt el!

Hej! Jag använder Greenely – framtidens elbolag för att sänka elkostnaderna. Testa du också så får vi 600 kr vardera! https://app.greenely.se/contracts/referral/5337021/

Eller Tibber så får vi 500 kr vardera: https://tibber.com/se/invite/53382fdc

integration screenshot

Bygglet – Spara tid och pengar på administration!

Vi använder oss av bygglet som är ett helt digitalt system för Offert, Order, Fakturering, Leverantörsfakturor och Tidsregistrering som synkroniseras med Visma eller Fortknox. För mer information kolla in https://bygglet.com/

Är detta intressant för ert företag så fyll i nedanstående formulär så kontaktar en säljare snart er för presentation och kostnadsförslag! Detta ger oss också en rabatt på 20% av er första årsavgift samt möjlighet att vinna priser.

Bli kontaktad av säljare från Bygglet

9 + 7 =

golvbranschen 1
gvklogo
sak stor
sigill?org=5590295589&language=swe&product=lsa&fontcolor=b