0708-750 879 info@golvbiten.se

Din Mattläggare i Stockholm!

Vi installerar och underhåller alla typer av mjuka mattor.

Få återbetalning!

Genom att rekommendera Golvbiten i Stockholm AB till någon får ni tillsammans 1000 kr rabatt att dela på för varje 10 000 kr som den refererade offerten gäller. Er vän får 500 kr rabatt på sin beställning och ni får 500 kr återbetalt efter utfört arbete.

Rekommenderar ni alltså ett stort arbete på tex 100 000 kr får ni hela 5 000 kr vardera!

För att rekommendera en vän uppger ni bara ert kundnummer hos oss (står på fakturan) till er vän som anger det vid offertförfrågan så får vännen 500 kr avdrag per 10 000kr på offerten. När offerten är godkänd och arbetet utfört kommer vi att göra kredit på det kundnummer som är angett. Har ni inga obetalda fakturor hos oss kommer vi göra en utbetalning till er. Är den som rekommenderar inte tidigare kund hos oss ännu uppger ni personnummer/orgnummer så sparas en kredit tills dess att ni blir kund hos oss.

Tesla – Världens bästa elbilar!

Tesla ligger många år framför andra tillverkare när det gäller elbilar och laddnätverk.

Vi kör med en model S i väntan på att Cybertruck kommer till Sverige, vi lade in en beställning direkt efter releasen. Det kommer att bli den perfekta firmabilen.

Tack vare att det inte behövs någon service, drivmedlet kostar c:a 2 kr/mil (för oss med tibber c:a 1 kr/mil) och billiga leasingräntor blir det en långsiktigt ”billig” företagsbil.

Ska du uppdatera din bilpark så använd vår referalkod nedan så får du 1 500 km gratis superchargerladdning och vi får en chans att vinna en model Y eller roadster.

https://ts.la/mikael38955

Greenely – Miljömärkt, Billig el utan påslag!

Vi har har timpspotpris sedan Mars 2019. Först hade vi Tibber men sedan 2021 så använder vi Greenely som vi köper el av, detta gör att vi köper el med riktig timspot, vilket innebär att vi laddar våra elbilar extremt billigt på natten och säljer från våra solceller dyrt på dagen. Har man solceller eller elbil är det en väldigt bra kombo med timspot. Vi har 2st elbilar och 12 kwp anläggning med solceller. Det bästa med timspot är att man får ett helt annat intresse för sin förbrukning och optimerar den, viktigt att man har en bra app där man kan följa dagens/morgondagens spotpris vilket Tibber/Greenely har.

År 2020 har vi haft ett spotelpris på 11,42 öre/kwh ink certifikat som är 48% billigare än månadspotpriset på 22,10 öre/kwh och har sålt el för 24,11 öre/kwh!

På sålda elen kanske det låter lite med 2 öre påslag på årsspot men då ska man även tänka på att de flesta microproducenter köper mer el än man säljer och därav gör inköpspriset större skillnad än spotpåslag för såld el. Tex hade vi haft påslag på 15 öre/såld kwh i år hade vi fått 845 kr extra men hade vi då betalt ett elpris med månadsspot hade det kostat 2 230 kr mer, sen brukar dessutom de flesta som erbjuder påslag på såld el även ha påslag på månadsspot samt fasta månadsavgifter vilket försämrar kalkylen ytterligare.

Vi har år 2020 förbrukat 20 899 kwh vilket ger oss en årskostnad på 17 798 kr på nätavgift och endast 2 358 kr på elkostnad! Kör du bensinbil idag och vill jämföra så lägger du in dina befintliga elkostnader plus årets bensinkostnader i kalkylen. (vi hade själva 2014 c:a 36 000 kr om året i bensinkostnader)

Använder ni vår referenskod nedan så får vi 700 kr att dela på! Främsta anledningen till att vi bytte till Greenely var att de har miljömärkt el!

Hej! Jag använder Greenely – framtidens elbolag för att sänka elkostnaderna. Testa du också så får vi 350 kr vardera! https://app.greenely.se/contracts/referral/5337021/

Bygglet – Spara tid och pengar på administration!

Vi använder oss av bygglet som är ett helt digitalt system för Offert, Order, Fakturering, Leverantörsfakturor och Tidsregistrering som synkroniseras med Visma eller Fortknox. För mer information kolla in https://bygglet.com/

Är detta intressant för ert företag så fyll i nedanstående formulär så kontaktar en säljare snart er för presentation och kostnadsförslag! Detta ger oss också en rabatt på 20% av er första årsavgift samt möjlighet att vinna priser.

Bli kontaktad av säljare från Bygglet

1 + 10 =