0708-750 879 info@golvbiten.se

Jag fick en förfrågan att lägga in ett Linoleumgolv som en arkitekt hade valt ut åt Barnmorskorna på Ekerö. Jag kom dit och träffade Karin som håller i trådarna och hon visade en Linoleum matta som en arkitekt hade valt ut, den här mattan var väldigt mörk, brunaktig och dessutom ganska dyr för några holländska konstnärer satt sitt namn på den. Jag hade lite prover på Amticoplattor i bilen som man kunde få för ungefär samma peng fast det är slittåligare, lättare att underhålla och bättre lämpat för deras miljö. Dessutom enligt min åsikt snyggare..

Karin tyckte att golvet var fantastiskt och skulle passa betydligt mycket bättre. Så det krävdes en hel del övertygelse för att få cheferna högre upp att ändra sig och godkänna min offert, och in i det sista lyckades hon övertala dem och fick det golvet hon ville ha. Det blev Amtico Classic oak och vi började med 120 kvm i 7st kontor/behandlingsrum.

De blev fantastiskt nöjda med golvet och efter c:a 3 månader fick de större lokaler 1 trappa upp och ville passa på att lägga in samma golv även där, så det blev en beställning på 165kvm till. La även in lite matta i ett badrum och när jag svetsade mattan fick jag en lite jobbig överaskning, det började tjuta! Brandlarmet var visst inte avstängt och hela huset på 4 våningar fick utrymmas och brandkåren kom dit. Jag borde givetvis tänkt på att be dem stänga av larmet men ibland kan man inte tänka på allt. Jag bad om ursäkt och betalade givetvis brandkårens räkning.

Ungefär 3 år senare var jag på återbesök och lägger in samma matta i en vänthörna som de piffat upp lite. Jag kom med förslaget att ha ett rundat hörn för att på en lite mjukare känsla och att det smälter in lite bättre. Vad tycker du?