0708-750 879 info@golvbiten.se

Fredag, lördag och söndagen gick åt till att lägga det sista. Lördagen vart en riktigt hård dag då jag jobbade 7 till 19, var helt slut i kroppen och ändå hann jag inte klart. Därav att jag helt enkelt inte haft tid eller ork till att sätta mig framför datorn och uppdatera. Jag som hade tänkt mig att få söndagen ledig, men det blev till att gå upp tidigt då med för att hinna klart. Men jäklar vad värt det var när man såg hur fint det blev! Tror att de kommer vara riktigt nöjda när de får se resultatet.. Skönt att måndagen idag är röd så man fick sova ut lite :). Imorgon blir det jobba av igen, tänkte höra med killarna på Dreamhack om det är klart för att lägga övervåningen. Här kommer lite bilder på hur slutresultatet blev på Jensen.

Torsdag 02/14 Nu har jag äntligen kommit igång med mattläggningen. Dammsugaren har krånglat som sjutton, troligen på grund av de dammsugarpåsar som tidigare gick sönder och fyllde dammsugaren med damm. Köpte nya filter, men det hjälpte inte så får skruva isär den och se om jag kan göra rent den och få den att fungera. Annars får jag köpa en ny.. Men hann trots det lägga en hel del mattor och det blir riktigt jäkla snyggt. Amtico Spacia honey oak är det jag lägger.

Nyårsafton och nyårsdagen gick åt till bilning, grovspackling och finspackling, kom dock iväg lite lite sent på nyårsdagen så jag var inte där förrns vid 14 tiden. Då blev det till att jobba senare istället för att hinna få spacklingen gjord.

Måndag 30/12 har jag fräst bort spackelresterna med en fräs hyrd från PSB maskin, slipat med ABS slipen med ett ”ganska” grovkornigt papper.. nämligen 5 kornigt, inget man skulle använda på finsnickeriet direkt.. Och fräst bort kanterna med en Flexmaskin. Har vart ett helsike med dammsugaren vars påsar jag måste fått en dålig ”batch” tack för den Nilfisk. Var 5 påsar i rad som gick sönder inne i dammsugaren, ändå dubbelkollade jag påsarna innan och de var hela men efter 5 minuter var hela dammsugaren full med damm i varenda filter. Fick åka och hämta en ny påse med dammsugarpåsar och förstärkte dem med hjälp av silvertejp där de tidigare spruckit och då gick det bra.

Var trevligt att Bengt (vaktmästaren) kom förbi också så vi hann ta en kopp kaffe, annars blir det inte mycket fikaraster för mig.

Idag hade jag tänkt hinna få på en spackling över golvet men då fräsningen var många tidskrävande moment hann jag inte det idag heller. Så nu blir det till att åka ner imorgon ”nyårsafton” för att bila bort det sista av spacklet som var ”bommt” och dra på en grovspackling. Helst ska jag försöka hinna med en finspackling också så jag slipper åka dit på nyårsdagen.

Just nu håller jag på att riva ut mattan på Jensen gymnasium Norra för att lägga en ny fin Amtico Spacia Honey Oak i deras nya cafeteria/lounge och matsal. Här kan ni följa lite bilder och uppdateringar på hur det går.

På måndag åker jag och hyr en fräs för att fräsa bort spackelresterna och slår upp hålet där spacklet satt löst sen kommer jag igång med spacklingen, som enligt tidplan skulle vart klart redan i fredags. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men jag kämpar på för att komma ikapp.