0708-750 879 info@golvbiten.se
Nora

GOLV SOM PASSAR IN I DIN VÄRLD

Över 65 år har nora® golvbeläggningar uppfyllt de unika krav som ställs på installationer i fastigheter runt om i världen. Våra golvsystem är både ergonomiska, ljudabsorberande, smuts- och halktåliga och lämpar sig därför väldigt väl föralla de utmaningar du dagligen möter i din arbetsmiljö. Eftersom nora® golvbeläggningar är så slitstarka kan du vara säker på att installationen håller sig snygg i flera decennier
framöver. Skapa en inomhusmiljö som är komfortablare, säkrare och tystare för varje steg. Våra golvsystem är gjorda för din värld.

Två produktlinjer – otaliga möjligheter

norament är klassikern bland våra golvbeläggningar. De fyrkantiga plattorna finns förutom med de karakteristiska runda pastillerna även i ett flertal designer med hamrad, mönstrad eller reliefstruktur yta. noraplan erbjuder nästan obegränsade möjligheter inom rumsdesign tack vare mångfalden av mönster samordnade färgpaletter. norament trappbeläggning samt en mängd olika tillbehör för de båda produkttyperna kompletterar sortimentet.

Dessutom erbjuder nora möjligheten att integrera designelement såsom logotyper, mönster och färger i intarsia. Detta skapar möjligheter för designade orienteringssystem exempelvis med markerade leder och mötesplatser. Detta kan skapa en helt individuell rumsgestaltning när så önskas. norament och noraplan golvbeläggningar en perfekt kombination av design, funktion, kvalitet och miljöanpassning.